Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Wednesday, June 23, 2010

Cerite Si Kosong

Skang ni aku x taw nak bwat pe.. bile online, da xde pe untuk d buat.. nak mesej... urm.. ntalaa.. sudi ke.. die lebih menjage perasaan si DIE.. biarkanlah.. so, aku mengambil keputusan untuk mencoret dcni... menghilangkan segale gundah gulane.. apekahhhhh....???

Lagi bape ari je nak pegi KMS, baju sume da pack, borang2 sume da settle, barang2 ade la lag yg blom bli.. esok gaji.. ley r shoppng.. huhu.. aku da sedie ke nak start blaja balek pas cuti slame 7 bulan ni... adess... x taw la.. tapi harapnye boley laa... menghadapi hari2 seperti di mrsm dulu.. aku masih lagi anak mara nampaknye... so kehidupannya aku ase x banyak berbeze..still berbaju kurung... adehh.. tapi ok la jugak.. kalo x jadi pekasam baju2 kurung aku tuh...

Erm.. bile da start blaja nanti, mayb aku akan kurang pk bende yg remeh temeh.. baguslaaa.. penuhkan mase dengan study n kawan2,... baru bermanfaat sket mase aku,, yg slame 7 bulan ni banyak aku sie2kan... aku teringin sangat nak melawat negare org nih.. tgk membe2 laen da pegi.. sangat jeles....! tapi pointer mesti r lepas, kalo x angan2 mat jenin le jawabnye... d mane ade kemahuan dctu ade jalan... INSYAALLAH.....

k. da xde modal nak tulis pe.. aku harap segalenye akan baek2 blake, bjalan lancar, dan dipermudahkan.. n antare aku dan die, harapnye ade jalan penyelesaian, kate putus, or wateve.., sblom aku mulekan idup aku kat KMS tuh....




~kenape bile kite yang terguris dan terhiris, kite sendiri yang perlu mengubatinye... ke memang cam2 lumrah idop.. agknyela kott.. tapi mampu ke aku baikinye jadi cam sediakale? ku berseraaaahhh...~

No comments:

Post a Comment