Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Thursday, December 16, 2010

X Ske.. x ske..

Hai bloggers2 sume...! 
Haha.. ayat cam hebat jerk.. tgk followers sket... 8.. 8.. lapan.. ye lapaaan! jadi? okey tak mau amek pusing... Hari ni nak merapu di ruangan belog ini.. 

APE YANG AKU X SUKE?



Aku x suke...
Menunggu.. ade ke orang yang suke menunggu.. satahu aku xde.. 
orang yang suke buat org laen tertunggu2 2, x rase bersalahkah? 
Banyak lagi bende laen yang orang len ley buat selaen tggu kau la! (emo lak)



Aku x suke... 
Bende yang melekit.. eeuuu.. jijik2...
 nyah kau dari tubuh badanku ini.

Aku x suke...
Orang yang menukarkan jantinanya.. wey, besyuko sket la.. yang pompuan nak jadik laki, muke stll comel.. haha.. klaka.. yang laki lak sebok nak jadik pompuan.. urat timbul tuh.. scary...

Aku x suke... 
Serangge.. bende kecik yang beterbangan dan merayap2 tanpe hale tuju. Makhluk pertame dalam list serangge yang paling tidak diminati jatuh kepade lipas.. owh gosh.. i hate that little ugly creature.. Kedue, tebuan yang berterbangan dan sengaje menghentamkan dirinye di dinding2 dan lampu2.. seyes xde keje makhluk ni.. tolonglah jangan sesat masuk lam bilik aku lagi... 

Aku x suke...
Tergigit bende2 pelik dalam makanan... contohnye, bunge lawang, bunge cengkih, dan segale macam jenis bunge lah.. halia pon same.. konpem aku buang sume makanan yang ade lam mulut uh.. dan meneruskan suapan yang seterusnye dengan mimik muke yang.... x berape nak chantek...

Aku x suke...
Orang yang becakap blakang.. atau bahase saintifiknye, mengumpat.. cakap depan2 r weyh.. ceyh,  kalo mereka cakap dpan2 konpem kene penampo jepun.. lagipon, aku penah gak becakap blakang... tettt! lumrah kehidupan kot.. -_-



Aku x suke... 
Pembohong.. kalo nak cakap bohong, x yah becakap boley?kang tuhan tarik nikmat suare ko, ha.. baru padan muke da xley becakap langsung... 




Aku x suke...
Time nak tido je, mate x ley nak tutop.. seksa weyh.. penah sampai 2 jam mate still x mo tutop2.. nak kuar tgk tv sorang2, takot weyh.. so, baring je la, sambil ngadap siling putih uh.. n sambil curik2 pandang tingkap.. agak2 kenape??? 

hmm.. banyak benor bende yang aku x suke... act aku bosan malam ni.. x taw nak buat ape.. so merepek la keje yang paling mudah dan murah untuk dilakukan.. idea dah habis, jadi, saye permisi dlu.. (dengan semangatnye Google gambo)

No comments:

Post a Comment