Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Sunday, January 2, 2011

lagi bebrape jam aku bakal meninggalkan blog ini buat sementare waktu... tiade lagi blog yang dapat menghilangkan kebosanan di waktu bosan -_-;
semoge bertemu lagi duhai blog.. baru nak mengaktifkan diri.. namun terpakse kembali pasif.. 
duhh.. sedihh amat.. 
bye2 blog.. gonna mish u...

Saturday, January 1, 2011

wuut.. wuut.. 2011 sudah..

Rase macam baru je abes spm.. rase macam baru je keje kat kedai buku, rase macam baru je daftar kat KMS, rase macam baru je join puak jaiho... tapi aku kene terime hakikat yang bende tu da berlaku... taun lepas.. uuuuu.. begitu cepat ye mase.. selalu jeles ngan aku.. -_-

bile taon baru, kene ade azam baru erk? kene erk? ok2 aku pon nak ade azam ahh.. azam aku? semestinye 15 points untok AS. yeah!! (background api). Aku x mau repeat dohh.. sengsare..




pastu2, aku nak jadi kawan yang baek.. sebab aku ase aku ni x berape baek la ngan kawan2 aku.. dorang selalu kate taim diorg cakap, aku selalu buat muke blur.. uhh.. muke aku memg cenggitu okeyh.. tulunlah faham.. sobs2.. tapi x mengape.. aku aku cube tersenyum dengan lebar bile korang cakap ehh..

yang paling penting aku nak jadi LEBIH BAEK drpade taon lepas... ini sangat penting ye, kerane xkan nak berade d takuk lame kan3.. 2 dia dah kuar bahase ibunda...

kemudian........kemudian.. da la kott.. azam banyak2 pon, kalo x tercapai, bukan namenye azam dah.. 2 namenye berangan.. hurm.. first taim kot tulih azam taon baru.. kat belog agi u.. b4 ni kat diari pon x penah.. canggih gila aku... ha.. da la 2 cite pasal cik azam.. terbatuk2 kering beliau kang.. perasan itu orang..

sooo...

selamat tinggal 2010.. welkem 2011.. aku melangkah dengan penuh harapan.. semoge tahun ini berakhir dengan penuh kebahagiaan n kejaayaan.. amiinnn...


BTW..BTW.. tadi aku makan nasik lemak.. sedap wohh.. sambal die fuhh.. mantap.. aku ni memang penggemar sambal.. melayu sejati u... dan akibatnye aku kuar masuk toilet 4 kali.. ahah.. kesimpulanyye, kurangkan sambal dalam makanan anda.. zzzzz...