Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Monday, February 21, 2011

Aku gedik eh? Baru aku taw aku gedik.. selame ni aku x taw pon. Time kaseh kat orang yang kate sedemikian rupe kat aku.... Baru aku sedar yang aku ni gedik.. sori coz aku x nampak perfect di mate kamu.. Insyaallah aku akan buang sikap x baek aku 2... 

tapi bukanke kalo kite nak tegor seseorang 2, kene tegor dengan berhemah.. sebab aku juge manusie, same seperti kamu.. yang punye perasaan.. tapi mungkin memang begitu care kamu.. aku terime.. 

kamu menyampah tgk aku menulis di sini. kamu x suke bile aku tunjukkan rase gembire, rase sedih, rase geram aku kat cni.. tapi aku suke.. sebab aku dapat tenangkan jiwe aku dengan care ni... lagipon berape kerat je manusie yang bace blog aku yang x seberape ni hah.. rasenye macam x salah pon.. bukannye aku cerite detail tentang diri aku kat cni.. cam aku bangun tido pukul berape, aku makan ape, aku nyer sarung tilam kaler ape, rambut aku panjang mane, aku masuk toilet bape kali sehari.. xde pon asenye... 

erm.. kalo kamu x suke care aku, x mengape.. aku pon x boleh nak ikot sume kehendak manusie. sebab aku pon ade hati sendiri untk dijage.. Tapi kalau kamu nak tegor orang laen pulak, tolong tegor baek2.. saye boleh terime tapi mungkin ade orang laen yang x boleh terime care kamu.. 

btw, thanks sebab sudi jengah blog ni.. daaaa...


No comments:

Post a Comment