Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Saturday, April 2, 2011

terLALU terHARU ;)

Dig2 bola, serve2 bola, tampo2 bola 5,6 kali.. cukuplah sebagai latihan untuk skuad bola tampar perempuan KMS untuk ke KASUKMA .. memang konfem menang lah kan.. -..- ditambah dengan awan yang sentiase kelabu dan petir pade hampir  setiap petang, boleh sangat la kan nak training.. redha je la..

maka berangkatlah kami ke kolej profesional mara indera mahkota membawa trek top dan seguni bola...masing2 semangat berkobar2 nak menang setelah dberi kate2 semangat pade malam itu oleh TESCO.. 

maen liga lawan 4 kali.. 3 KALAH satu menang... terer wohh.. seperti yang dijangke.. agagaga.. sape la kapten pasukan.. x berkarisma dalam membimbing anak buah langsung.. heh..

maka setelah pehak lelaki juga tidak mampu untuk mara ke peringkat seterusnya, maka kami dengan hati yang lara berhajat untuk balik ke KMS pada malam itu jugak.. namun dihalang oleh pihak atasan, katanye x menghormati majelis..  kekecewaan kami terhadap pasukan KPM yang bersikap assabiah tidak pule diambil pusing.. fine la kan..

maka kami pon menghappykan diri kami dengan membawa haluan ke pantai teluk cempedak malam tuh.. ramai gila orang.. al maklum malam minggu.. pasangan yang berkepit ala2 belangkas juga bersepah di sane sini..  pantainye not bad la.. tapi agak bosan.. stakat pantai aje ape buley buat.. 

dari bulan lepas aku da taw malam tu, sabtu malam ahad, malam hari jadi aku.. konfemla tade sape yang nak datang bilik sinmbah2 air, simbah2 tepung, simbah2 telur coz bukan kat kolej sendirik.. nak kene maki boley la.. jadi kene terime hakikat yang tade sape nak sambut bday aku... n aku x sure la ade org igt bday aku or x... sayu la kononnye..

maka setelah kul 12 lebey dan yakin tade org nak wish, aku hebahkanla kat due orang teman aku bahawesenye hari itu baday aku... bapak x malu siak.. then dorang pon wish epi bday kat aku.. tapi orang len wat x heran je kan.. fine la...

aku x puas ati.. tgah dudok2 kat pantai, aku tanye la rumate aku yang ikot men volley gak,, 'asal ko x wish bdaya aku arr?;.. sekali lagi,X MALU SIAAKK.. 
die pon cakap,' amende ko neyh.. amende2..'
haha.. nampak sangat ade samthing yang sedang menantiku.. HAHAHA

pukul satu lebey bas berangkat.. nampaknye didi beli bola besar gila.. souvenir dari teluk cempedak untuk pakwe gamaknye.. 10 minit berlalu dan...

HEPI BIRTHDAY 2 YOU,
HEPI BIRTHDAY 2 YOU
HEPI BIRTHDAY 2 TIERA
HEPI BIRTHDAY 2 YOU...

lagu dinyanyikan dengan merdu(kurang ikhlas)
bola besar yang dipegang Didi 2 pon dicampakkan kat aku.. DIG2!

hoho.. terharu siot.. terharu2.. (^^,) 



BTW
thanks to mom for the jubah...
thanks to jainis for the hot dog...
thanks to kiwi for the jersey..
thanks to pak cik bas for da 15 ringgit...
thanks to anan for the angpau...
thanks to kucai for the roti telur kentang..
thanks to my classmates for the cake..
thanks to sapiah nakmat for the wish on ur blog,..
thanks to volleyball team members for that colourful huge ball and for all ur cooperations..
N LAST BUT NOT LEAST..
thanks to all my friends for ur wishes..



bola warne warni beseta contengan 


walaupun salah eja name, aku pasrah dan sangat terharu... hee


I LOVE U OLLS! mmuuaaacks..

2 comments: