Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Friday, May 13, 2011

berminggu2

Hye readers.. hak3.. ayat x ley bla..
Skang ni, selesai minggu pertame exam.. seminggu cam banyak paper je kan.. tapi kenyataannye seminggu hanye due paper.. dan maksimum paper dalam seminggu hanyelah due.. ya! Due! Dan kami akan menduduki exam selame 5 minggu.. dan 2 minggu terakhir hanyalah satu paper dalam seminggu.. paham x? x paham? Buat2 paham..
Ade kebaikan dan keburukannye pihak yang bertanggungjawab buat cenggini..antare kebaikannya, ini adalah perkare terbaek  buat semue student yang belajar di akhir2 waktu.. hoho.. ade gap sampai 5 hari tuh.. buku pon cakap bosan tgk muke kite.. maka bile buku berkate begitu, kite bolehlah mengalihkan pandangan k e rah laptop pule.. ya……
Dan keburukannye pule adelah, hati korang akan menangis dan memberontak untuk pulang ke kampong halaman.. buruk bukan perkare ini.. mane taknye, orang len da habes matrik asasi ape sume, yang budak tu lagi setaon kot baru tamat program.. bukan 2 je, ditambah pule dengan tekanan  dalam kolej.. iaitu, hanya beberape kerat manusia sahaje yang tinggal di aras budak tu sebab sume senior IB habes awal.. kesian gila budak tu besrsama rumatenye.. maka tinggallah mereka dengan perasaan sayu dan pilu… T.T
Maka, sekian saje yang dapat aku coretkan kali ini.. doakan aku untuk paper2 yang mendatang… sekian, wassalam..

1 comment: