Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Sunday, July 24, 2011

i admire her

Aku ade sorang kawan
x la rapat mane.. 
tapi aku suke tegor die..
aku suke sangat tgk die..
lembut, baek, chantek,sopan, beriman, manis
sume org suke kawan ngan die
tgk die ase cam tenang..
kalo aku jadi lelaki, aku memg nak wat die jadi bini aku

ape2 yang die cakap, leh wat hati tersentuh,
walaupon die cakap 2 bukan dtujukan khas untuk aku..

bile aku nak jadi cam die erk..
lembut dan beriman 2 penting...
huuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu...

sekadar luahan hati..................


Friday, July 22, 2011

sambungan..

da lame sangat kan x update blog...
sepirit sket la d minggu x belajar ini..
huuu

haa... nak story pasal action week lagi..
aku masuukkk esei jawi...
terer kan.. hahaha...

pastu ade fly high
ape itu? 
wat katebang gne polisterin
dak laki la wat
pempuan wat cheer sudah
-.-
taim test ok je katebang 2 terbang,
tapi taim yang betol pnye,,,
'kelepek' jatuh atas lantai..
malangnye naseb..

katebang yg x terbang..

pastu ade golden gong,
aku ske part ni
kuiz general knowledge..
aku mane tau weyyyy!!!
so tru la.. ape lae...
da la duk depan, terkantoi sudah...
haaahaaa...
tapi aku ase sume org pon tru kot...
yg bes org yg duk tepi la, penonton kac jawapan... cehhh

group ktorang theme holloween
aku jadi the grim reaper..
jeng2


amacam.. scary x? heehee

geng2 antoo


 i like this




 skeleton




 wicked witch




 antu polong kot..


 sabit kepala budakk




 weeeee.... pumpkin comel..




 hantoo pacman kaler putih..




group len ni.. masqurade..


ade satu lagi group.. plant vs zombie.. xde lak gambo dorang..


haa..
2 je la ceritere gua...
minggu depan daa blajo..
sedeyh kot.. huuuhuuu..
k.. babai..

Thursday, July 21, 2011

laman sesawang

korang taw x ape itu sawang..

ni la die sawang

tadaa...


sawang = blog aku...hoho...

seyes xde mase nak update.. ngan wispi xde wifi.... marah kot gua...

agak banyak perkare yang berlaku...

n yang aku ingat antarenye, aku da masuk kms balek.. da 3 minggu kot
yang paleng bes, first day da blaja math..
da la otak ngah beku..
sabo ajele...

next, aku pegi tasik banding lagi..
for the second time..
tapi kali ni dak2 kms je yang pegi..
n kbyakannye bdak ib...
ari 2 pegi sane join kem mpp...
xde kaitan langsung,..
beyselaaa.. aku kan suke menyemak


repelling  time.. 



next.. budak baru masuk..
so??
so... floor aku dpenuhi ngan junior...
aku memg muke garang, tapi atu baek kot...
so juniors, be good to me..
krik3


next, smalam aku jadi faci utk budak ib..
faci utk budak satu umo..
gempak x?
x la gempak sangat an...

sambungan..