Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Thursday, December 1, 2011

cakapcakappotpetpotpet

nice blog..
good information..
nice entry...
nak tpu agak2 la weyh...
ko taw bm ke? 
ish...

btw.... xde kaitan pown...
=========================================
hmm...
aku suke bercakap.. potpetpotpet... kalo da bercakap memang payah bebenor nak berenti... tapi kalo taim aku memang malas nak bercakap, moody, emo, bla3... orang tanye memang aku x jawab.. kalo rajen jawab r spatah due... kesian kat org yg bertanye tersebut.. maap le..

becakap ni bagos, kalo kene pade tempatnye la... 
ini tdak, taim public speaking or presentation, hamek kau kelu lidah..
contohnye ari tuh taim public speaking,,, 'there r 3 major races in malaysia which are malay, chinese n.....'
hah madah nak sebut indian pn lupe... nerves bro... 2 penyakit kan? dimaafkan.. hoho

bukan ape... kalo banyak bercakap ney, memang banyak jugak la dose yang dbuat.. 
antara contoh dose~
 ~berkemungkinan besar akan menyakitkan hati orang secare sengaje or tdak... kalo sengaje 2, its ok la kan (blh plak)  tapi kalo x sengaje 2, cam ase x besh r plak.. nak mntak maaf, cam erm... haha..

ok contoh dose seterusnye...
~mengumpat/mengata.
ni memang susah nak buang tebiat ni...ade aje nak bcakap pasal org... makan la daging manusie sampai konyang.. burp... x bagos.. x bagos...





maka azam aku setiap kali nak masuk kelas~kurangkan bercakap.... tapi kadang2 x jadi.. ok bukan kadang2, selalunye x jadik... aku pon x taw ape pasai.. maybe banyak syaiton mulut becok kot di samping aku... adess....

ape bende yang aku patot buat  ntok kurangkan bcakap ni eh.. kene ltak emas lam mulut kah? or stapler mulutkah? or gune gam uhu kah? hentahlah... 

maka rakan2, doakanlah aku untuk mengatasi masalah dalamn neyh..
adioz...







~



No comments:

Post a Comment