Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Wednesday, December 21, 2011

token biru

~aku baru taw, LRT pakai token biru


~n aku juge baru taw, LRT kalo salah naek side len, boleyh je tuka tanpa bayaran...


baru ni kuar ngan awek aku ke time square, then tdo umah pak sdare die. nak sampai ke setiawangsa uh, 3 kali salah side..beysela, ibarat kambing masuk bandor.. g2lah jadiknye.. uhuhuhuhu.. penat wey.. seb bek aku masih mude remaje..


esoknye pegi umah zu, kawan taim kat pontian.. abang beliau kawen. kat c2 jmpe la membe2 ex pontian dolu2.. lame gila sembang.. syok gak.. cuma.. hmm... beyselaaa... langit x slalunye cerah(tibe2)..





baju ijau kiri skali uh amir. die slaloo pasan ensem.. nak jadi dokter katenye.. mudah2an

tepinye, jipang(arep). bakal jurutera mekanikal

tepinye pule,aweknye.juge merangkap awek aku. Wana. Bakal cekgu.

tepenyi wana, aku(bukan name sebenar). si budak gemok. cite2 beliau surirumah yg berkaliber.

tepi budak gemok, si tuan rumah yang ayu. Zu. aku ase da ramai pakcik2 n makcik2 aim die nak jadikan menantu.. Bakal lawyer nih..

_______________________________________________________________




Next station, gombak. ok, die x sebut gombak, die sebut ape tah,, lupe... boleyh plak camtu an, dah namenye gombak sebut r gombak.. ngekk!

patotnye aku nek ktm ke batu cave, bukan lrt ke gombak.. adeih.. 

~~dan selama due hari itu, aku men pusing2 lam kenderaan awam tanpe tayar.. demm..


No comments:

Post a Comment