Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Saturday, June 30, 2012

dah dekat due minggu aku abes exam...
siriesly.. agak susah.. mencabar tahap pemikiran...
so skang, doa n tawakal..
nak menulis cam xde idea r plak.. tapi still nak post something..huu.. ntah pape..

btw,
ni gambar meja aku pade zaman bertungkus lumus yang lalu.. ececeyy.. banyak lekat2 notes cam gempak je kan.. org len xde pon tampal bagai, da terpatri lam otak.. hebbakk2..




jadi manusia ni banyak dugaan kan... dengan studynye, dengan kerjanya, dengan ibadahnya.. ape agaknye perasaan jadi makhluk len erk.. jadi pokok, jadi pasir ke, air ke, katak ke...





eh2 da terjadi katak...

2 la x bersyukur lae... tuhan da jadikan kamu manusia 2 ade la sebabnye... 





surat cinta dari pencipta:

"Maka apakah kamu mengira bahawa Kami menciptakan kamu main-main (tanpa ada maksud) dan bahawa kamu tidak akan dikembalikan kepada Kami? " [al-Mu'minun: 115]




No comments:

Post a Comment