Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Monday, October 8, 2012

Disebalik Fail Biru





 THIS FILE CONTAINS....



A LOT OF MEMORIES~~~


selalu je pandang fail ni, tapi wat x endah je. then tadi terbuke hati nak jengah. mane taw ade terselit not rm50 ke kan. 

then,
 terus ....
tenggelam di dalam memori semalam..
~waduh ayat x menahan~
isi2 dalam ni, sejak aku sekolah rendah weyh. skang 20 sudah.. lama x lama.


agak2 ape ye ade kat dalam. tgk part depan tu je da taw pemiliknye budak darjah 2. budak darjah 2 skang pon mane hado tulis biodata gituh. zaman purba ah men biodata2 nih.

so mari kite bongkar rahsia disebalik fail biru.

jeng3..




hah.. yang paling byk skali dalam fail ni adalah...

KAD RAYA.

wuhuu.. lawak seyh. 'baju raya berape pasang? kuih raya buat ke beli?' bla3.. bla3..
soalan klise yg wajib disoal di setiap kad raya.
kalolah aku matang awal, sumpah aku xkan tanye soklan gini.. harharhar

klise #2. 
bagi dwet raye 1sen. Yg mewah sket taruk 20sen.. -.-



ruin the card. then tampal kertas lain. ade garis2 lagi.. haha.. membe sape la ni.

from my teacher. sweet u ckgu kasik kad raya. kaw hado?

(gambar sekadar hiasan)
yang ini canggih. semangat gune komputer. siap ade gambo you.. lol

who is asyraf? siries aku xde memori tentang beliau. yg pnting junior la kan sebab panggil aku kak..


alahai.. rindunye nak hantor n terime kad raya. skang mane ade dah. dunia dah maju.. fesbuk kan ade.. upload gambo yang rase cun, then tulis 'selamat hari raya maaf zahir batin'. kalo rajin sket tampal pantun 4 5 kerat.
woho.. bukan aku okeyh. x pnah hayat aku buat sedemikian rupa.


okey next, ape lagi ape lagi.

BIRTHDAY WISHES. 
kbyakan dapat taim form 2 la. n yg kasik adik2 form 1. hand made lagi.. ridunye..


yang ni dorang tampal kat tangga kasik orang lalu lalang bace. asrama macam ni la. then sume org taw besday korang hari tuh. yeah.. i miss that too.


next...

THE SURATS.
byk dapat from the adik angkat. siapa yang x terlibat ngan angkat mengangkat ni, korang memg x cool.. ahaha. skang dah lost contact ngan beliau. rase cam nak carik balik pon ade. btw. beliau pempuan kayh. 

nampak x surat yg tulis, 'To: for you'. bace itu pon da lawak.. agaagaa
that one i got when i was working at a bookshop after spm. i dont even know that guy. tibe2 kot. nak berkenalan katanya. scary. 


the last one

KAD REQUEST
bebudak mrsm mesti taw lah bende alah ni. skang mane nak cari lagi benda2 macam ni. ;(




kalau nak cerita. memang banyak.. banyak sebanyak banyaknye. selalu aku kenang yang pahit aja. tapi bile tgk benda2 ni sume, rasa nak menangis pon ada jugak.sobs. air mata x kuar pon. but still, ade rase samting dalam hati nih. nak luah pon x taw acane.

kalaulah boleh putar balik masa, nak betolkan segala yang salah. i want to be good to others. dont wanna hate people, n dont do things that make people hate me. nak gembira selalu. uhuhu.. over pulak. mustahil la tuh.




if years from now I see you somewhere, I will look at you and smile. I will remember all the good times we had together

xoxo




No comments:

Post a Comment