Blogger Layouts

Instagram : tirazairee

Sunday, June 21, 2015


Setiap kali rasa macam nak jadi baik, ada je terannoyed dengan orang. Ada je tersakit hati. Ada je yang tak kena. Selalu terbayang manusia2 baik yang aku pernah jumpa, How on earth they do it?!. Sumpah payah weh. I willl tend to be rude or sarcastic with people I am annoyed with. Yeah. So that they know I am annoyed.

Nak jadi baik. Kenapa org sekeliling tak membantu. Sobs.

Ujian. Ujian.


Monday, June 15, 2015

Situasi awkward lepas terawikh


Kau tengah berzikir lepas solat. And mata liar kau perasan orang sebelah punya tangan tak boleh duduk diam. Picit jerawat, garu hidung, korek daging celah gigi, korek tahik mata. Kau kat sebelah macam, hmm.. dia ingat aku tak nampak ke. Tak kisah la kan dia nak buat apa. Tapi... bila time nak salam lepas habis solat tuuu, gila serba salah. Nak salam ke tak, salam ke tak. Kalau tak salam biadap norr.. Kalau salam kau teringat2 jari jemari dia yang mengerikan. Tapi at the end, kau salam juga, sebab no choice. Hahh!

So, pesanan kepada manusia2 di luar sana yang solat berjemaah, bagus.. teruskan. Tapi, jagalah tangan amda daripada menyentuh perkara aneh yang memualkan. Kesian orang sebelah. Haha.

Selamat berpuasa gais!

Exam lusa! OMG.

Bai.

Tuesday, June 9, 2015

Rindu lah gilaaaa!!




Hope you are fine ;)
.

Thursday, June 4, 2015


Berpahit pahit dulu
Bermanis manis kemudian

Moga moga